01. Kapu - A Föld (felébredt)

Go down

01. Kapu - A Föld (felébredt)

Témanyitás by I-Gazság on Hétf. Nov. 14, 2011 2:52 am

Elassil oldalán ha nincs ébren, akkor csak egy egyszerű fa tákolmány, mit mintha ott felejtettek volna az erdőben, a másik oldalon a losangelesi, Helion bár boxába "nyithat" be az érkező, ha az angyal felébred.


A Föld
Jelen idő, ahogy mindenki ismeri, ahogy minden olyan ember ismeri, ki csak mesékben látott maguktól növő indákat, lebegő tárgyakat, vagy épp hatalmas erővel égető gólemeket, az alvók ahogy látják. A többiek pedig..
Mágusok által felszabdalt manafolyamok hálózzák be az étert, miből bárki vehet, ki ismeri a nyitját. Hatalmas tehetségek, gyenge képességű szemfényvesztők, csalók és hősök. A varázstársadalom talán semelyik világban sem ennyire sok rétű. Van aki hirdeti, hogy mire képes, van aki kihasználja és van aki őket fékezi meg, hogy ne elnyomásban éljen azon tömeg, kik még nem ébredtek rá.. minden ember képes varázsolni.
felébredtek kevesen vannak, jó ha a föld népességének tíz százaléka, az átlagember őket nevezi jógiknak, messiásoknak, vagy épp hihetetlen bűvészeknek. Legendák keringenek róluk, ősi hiedelmek származnak tőlük és mesék ezreiben jelenítik meg az egy legyintéssel hegyeket mozgató ébren lévőket.


A kapu másik oldalán a Helion bár helyezkedik el, ahol a még meg nem érkezőket fogadják a Keresők.
avatar
I-Gazság
Misztikum

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2011. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Aggastyán
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése http://magushajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.