Aiyana

Go down

Aiyana

Témanyitás by Aiyana on Vas. Aug. 11, 2013 8:12 am

Név:  eredeti név: Aiyana Mizuki (jelentés: Aiyana: Örök virág, Mizuki: Szép hold.)
         Általa használt név: Lily  

Nem: nő

Kor: kinézet alapján 25. éve környékére saccolható

Születési dátum: Vb.U. 23.472, de a hónap és a nap nem biztos. Egyedül az évszak biztos, tavasszal (tiszuon), a virágok újjászületésének időszakában ébredt fel benne is az élet.

Születési hely: Kyoto

Származás: Föld

Faj: Ember

Varázseszköz: -

Mágiaág: mentálmágia 1. szint

Tulajdonok és Pontok:  a 10 pont elosztása: 4 pont: mágia 1.szint
                                                                        3 pont: passzív mágikus tárgy: egy mágikus
                                                                                    Tetoválás
                                                                        3 pont: állat: fehér tigris


Karakter

A múlt: Aiyana 28 évvel ezelőtt született a Földön, Kyoto városában egy erős, mágiával védett templomban, tavasszal. A legenda szerint, a FUJI hegység istennője KONOHANA  SAKUYA  HIME, tavasszal életre kelti a halott virágokat, melyek életképességnek legfőbb szimbóluma a cseresznye virág. A cseresznyevirág apró szirmai az élettől elválaszthatatlan mulandóságot,  a folyamatos megújulás, az újjászületés körforgását szimbolizálják. Abban a pillanatban, amikor a gyermek felsírt, a szülésben segítő nővérkék elszakították őt az anyjától. Elválásuk nem volt ok nélküli. Aiyana AMIDA, a halál istenség átkából fogant. Az édesanyja, ugyan tiszta lelkű, már-már mesebeli szépséggel rendelkező, szent ember (egy papnő) volt, kinek lelke tiszta, de őt is eladták annak idején. Úgy szólt a mondás, hogy ahogyan felnőtté lesz, essen teherbe, akármilyen ok nélküli testi érintkezés hiányában is. Az átok beteljesült, kihordta hát a leányt, de leszámítva azt a pillanatot, hogy felsírt, nem is látta őt többé. Aiyana egyszerre örökölte az élet és a halál személyiségeit. Mikor elvitték, Kyoto leghatalmasabb papja igét mondott rá, ezáltal zárva el a halál istenség hatalmát a leány fölött. Ennek az igének a szimbóluma a mágikus tetoválás, amit visel. A tetoválás akkor, amikor a lány „józan” nem látszódik a testén, és létezését homály fedi. De amikor feléled benne a második személyisége, azonnal felfénylik, és megmutatja ki is ő valójában. Megj.: a tiszta, élet-rendhez tartozó személyiségét hívják Lilynek, Lily nem is tud Aiyana létezéséről, sőt a valódi neve létezéséről sem. Aiyana annál inkább. Ismeri és érzi is Lily vágyait, érzéseit.
A gyermek kor: árvaházban nevelkedett, szerető, odafigyelő és gondoskodó papok, illetőleg papnők között. Nevelése, tanulmányai az élet-rend elveknek megfelelő formában zajlott. 6 éves korában azonban, amikor iskolába kellett már járnia, tudomást szerzett arról, hogy az emberek varázsolhatnak is. Ebben az iskolában tanulta meg a mentálmágia használatát.
Tinédzser kor: a 16. évének nyarán az iskolája vitte el őt és az egész osztályát a kirándulásra, melynek egy éjszakáján Lily meghallotta a hívást. Teli hold volt azon az éjjelen, és az óra fél 2-t mutatott, amikor kimászott az ablakon és a szállásuk istállójában egy hófehér tigriskölyökre bukkant. A kölyök vacogott és éhesen nyivákolt az anyja után, de az nem válaszolt. Lily magához vette, felmelegítette és az ott lévő borjak anyjához vitte, aki a faj különbözősége ellenére azt a kölyköt is megetette és védelmezőn figyelte. Lily minden nap meglátogatta a kis fehér cimboráját, aki a Lourdes nevet kapta tőle. Véget ért a tábor, és Lily fájó búcsút vett a fiatal kis tigristől, aki viszont nem feledte el őt. A tigris édesanyja hagyatéka, és bár ezt Lily nem tudja, ezért csak ő hallhatta meg a hívását és a tigris azért nem feledte el őt. Teltek múltak az évek, a lány felnőtt, és a tigris is, aki követve a lány jellegzetes cseresznyevirág és vanília illatát újra rá talált és lépten nyomon védte őt az esetleges udvarlók, vagy ellenségek elől.
Jelenleg: Lily még mindig tiszta lelkű, akinek az édesanyja által küldött védő szent okából kifolyólag még sosem volt semmi féle párkapcsolata, aki meg akarná szerezni őt, annak előbb a hófehér, csíkos bundással kell megismerkednie. A lelke másik fele, Aiyana születése óta nem jelent meg soha és senki előtt.

Kinézet: magassága 160 cm, súlya 45 kg. Viszonylag átlagos a magassága, a súlya viszont az átlagénál és az egészségesekénél egy kicsit kisebb. A bőre porcelán fehér, így sokan nevezték már őt porcelán babában is. A haja hosszú, a combja közepéig ér, egyen szálú, gondosan fésült, selymes, hófehér hajzuhatag, de gyakran, (majdnem minden nap) cseresznyevirágokat ábrázoló csatok terelik el az esetlegesen a szemébe hulló tincseket. Lily szeme kissé talán szürkés árnyalatú, de ha a nap rendesen rávilágít, gleccser kékké válik, mint az édesanyjáé. Nőies testalkatát a ruházat, amelyeket visel, mind sokat sejtetően csábítóvá teszi.  Nem nevezhető hivalkodónak a felszerelés, hiszen a buja domborulatai, a lágyan ívelt csípője, hosszúkás combjai és feszes popsijának íveit nem mutatják teljes egészében, jó részben a fantáziára bízzák.
Hátrány: Azok számára, akik erős mágiával bírnak (vagy a mesélők számára) abban a pillanatban, ahogy meglátják Lily tükörképét, világossá válik, hogy Lily azért mégsem olyan tiszta és ártatlan, mint amilyennek az elején tűnt, mert aki visszanéz rájuk a tükörből, az már nem Lily, hanem Aiyana. Ő csak abban különbözik, hogy a haja nem fehér, hanem fekete, a szeme pedig nem szürkéskék hanem vörös. Éhesen pillant a szemlélőre, szabadulást várva, akár a succubusok.

Jellem: Lily: élet-rend. Kedves, adakozó, figyelmes, bár néha kicsit szétszórt és reménytelenül romantikus. Aiyana: halál-káosz. Lángtengerré nőtt, izzó gyűlölet lakik benne, akinek legfőbb vágya a bujálkodás és a pusztítás, bár ez a fele még soha és senki előtt nem mutatkozott.

képek: karakterről:

a tigrisről:

és a tetoválásról:
avatar
Aiyana
1. szint

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2013. Aug. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Vas. Aug. 11, 2013 9:01 am

tölts fel egy karakterképet, vagy írj egy üzenetet nekem, hogy ha probléma lenne  a kivágással

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Kedd Aug. 13, 2013 8:53 pm

Csak pár apróság, hol tanult meg varázsolni? Milyen iskola? Hol lakik most, mit csinál, hogy került elassilra?
és egyre kérlek figyelj, a tigrised is egyszerű halandó

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Aiyana on Szer. Aug. 14, 2013 6:04 am

Elnézést, ezt kihagytam. Figyelmetlenség.

Tanulmányok: Emberek nevelték a földön, de a mágia, még ha sokan mesének tartják is, létezett. És ő hitt a létezésében. Egyszerű embernek tanult, de mégis könyvtárakat járt, bizonyítékot keresve arra, hogy a varázslatok léteznek. Egy rejtélyes idegen is ott volt. Minden nap. És csak figyelte az igyekvő lányt. Amikor elérkezett az idő, és végre felnőttnek érezte őt a feladathoz, megtalálta a módját, hogy magához vegye a gyermeket. Se szó, se beszéd kézen fogta, és elvezette őt az övéi közül. A mester csak őt tanította, gondozta, védte és szerette a gyermeket, bár ezt neki annyira nem hangoztatta.

Otthon: Lilynek nincs voltaképpen semmije, se saját szoba, se ház, se egy viskó. Amikor a mester meghalt, reá hagyta mindenét. Mivel nem volt képes arra, hogy elengedje őt, és fájdalom mardosta a lelkét, amikor csak az ő házába lépett, eladta. Abból a vagyonból él a mai napig, jár-kél egyik vendégeknek fent tartott helyről a másikra. Nem köti magát helyhez, vagy tárgyakhoz.

Lou: Egyszerű halandó ő maga is. Különlegessége nincs, talán csak az, hogy a mágia bizonyos formáitól a hátán is feláll a szőr. A kötődésük, barátságuk nem több egyszerű szeretetnél.
avatar
Aiyana
1. szint

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2013. Aug. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Szer. Aug. 14, 2013 8:11 am

hogy került elassilra?
a többit elfogadom

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Aiyana on Pént. Aug. 16, 2013 10:49 am

Elassil: Megmondani, teljes egészében az ide kerülésének a történetét nem lehet. Lily bár teljes egészében még soha nem cserélt helyet Aiyanaval, de vannak fehér foltok az életében. Amikor nem tudja, hogy ki is ő valójában és hol van. Mert bár Aiyana el van zárva és nem mutatkozhat mások előtt addig amíg el nem szakad a lánca, néha azért felül kerekedik Lily akaratán és ő irányítja. Kalandot akart. Káoszt. Valami újat, amiben nem csak "tehetetlen" és a végsőkig megtévelyedett hitben vergődnek a Földön. Szabadulni vágyik. Hogy újra eggyé lehessen a lelkük, és ő hisz abban, hogy ebben az új világban, valaki megszakítja a láncot és újra együtt lehetnek. Lily pedig minden gondolkodás, vagy kétség nélkül követte a hívást. Sokan segítették az utat, és sokan vallották, hogy az a bűbájos lányka, egy kicsit furcsa. Beszél álmában, másnapra pedig, ha kérdezik is, hogy mit álmodott, megmondani azt már nem tudta. Mintha más is lett volna vele. Két hangot hallottak. De mégis elhozták, hogy valaki megoldhassa a rejtélyt, ami a lány körül cselleng.
avatar
Aiyana
1. szint

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2013. Aug. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Kedd Aug. 20, 2013 6:38 am

Jól van, így már jó lesz
ELFOGADVA

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aiyana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.