Fényhozó

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Fényhozó

Témanyitás by I-Gazság on Pént. Aug. 02, 2013 11:07 pm

First topic message reminder :


A régiek úgy tartják hogy ha a tíz holdból nyolc együtt áll akkor az nagy szerencsét hoz Elassil népére. Ezzel a hiedelemmel vitatkoznak azok, kik azt állítják, hogy ha viszont a nyolcból egy a Vörös Kentaúr, akkor a balszerencse oly mértéket ölthet, melybe az egész világ beleremeg. A holdak ezen az éjszakán együttállásban mutatkoztak. Felnéztél az égre, s az a megmagyarázhatatlan rossz érzés nem szűnt múlni. Valami történt. Valami történni fog... Keresnéd a válaszokat de mindenki hallgat. Csak a baljós pusmogásból sejteni a veszély nagyságát.
Az éj leszálltával az ablaktáblák gyors egymásutánban csapódnak be, a fiatalok is mind eltűnnek az utcákról. Az elmúlt hetek eseményei során már senkinek sincs kedve ünnepelni, vagy épp az éjszakai üzleteiket bonyolítani. Rettegve, remegve állnak szobáik sötétjében, s lesik az árnyakat melyek áldozatra lesve lapulnak a házak tövében. Azonban, az érezhető, már-már kézzel tapintható közhangulat ellenére is, egyesek nem veszik komolyan az égiek jelét. Egy részeg lény botladozik ügyetlen a járdán, menedékét a házak falában találva. Valamit mormog maga elé, nem tudod kivenni. Te is csak a függönyöd rejtekéből figyelsz. Végül is mindegy. Igaz? Nem is lesz semmi baja. Miért is lenne? Ez egy nagyváros. Egy szép nagy város. Vannak városőrök, katonák, harcosok, és... A romlottak. Amit már addig is figyeltél, s csak imádkoztál érte, hogy ne legyen élő, valósággá válik. Karmos kéz elevenedik meg a feketeségben, furcsa ruhás, magas rémek lepik el a macskaköveket. Léptüket elnyeli a lény álomittas nevetgélése. Nem mintha egyébként észrevette volna őket. Gyors egymásutánban kerítik körbe, még csak feleszmélnie sincs ideje, amikor...
Berántod a függönyt, lélegzet után kapkodva csúszol le a fal mentén. Hangtalan sikoly tölti be a szobát. A rettenet megelevenedett.

'~oOo~'

A világ melyet ismertél, talán szerettél, elveszni látszik. Itt az ideje, hogy Te is részt vegyél a megformálásában!
Az egész játék történetét befolyásoló kaland veszi kezdetét mely kihatással lehet a további játékmenetre. Nem szeretnénk sokat elárulni, de lehet egy-két faj napjai is meg vannak számolva...

Nézzük a szabályokat! Csak pár darab, épp csak a jó ízlés kedvéért...

1. A karaktered meghalhat. Ez a Grimm mesék eredeti verziója. Itt a gonosz nővérek levágták a lábujjaikat. Téged sem kímélünk.
2. Egy játékos több karaktert is irányíthat. Természetesen a józan ész határain belül.
3. A mesélők egy héten belül reagálnak, ha mindenki megírta a saját karakterének a reakcióját, egyébként nem sietünk sehova sem.
4. A kaland? Harc, vad szenvedély és túlfűtött romantika, 18+, és persze egy kis agymunka.

A kaland akkor kezdődik ha megvan a 3 jelentkező. Gonddal, bajjal keressétek Morreina-t, Miflansionia-t vagy engem.
Jelentkezni itt lehet, csak küldjetek egy hozzászólást, hogy ki szeretne menni.

Miért éri meg csatlakozni? Ha a karaktered netán túlélné a világkatasztrófát, végigjátssza a kalandot, akkor a végén magas jutalomra és kiváltságokra számíthat /ajándék mágia szint, tárgy, ajándék njk/ attól függően mit ért el a történet folyamán. Aktív, jó játékosok esetén a mesélői rang sincs kizárva.

Welcome to the hell, we've the cookies. /Morreina/


A hozzászólást I-Gazság összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 11, 2013 6:15 pm-kor.
avatar
I-Gazság
Misztikum

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2011. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Aggastyán
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése http://magushajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down


Re: Fényhozó

Témanyitás by Aiyana on Vas. Aug. 17, 2014 5:54 am

Sorry oda voltam kicsit nyaralást színlelni, azért nem válaszoltam még. Ha nem zavaró a társaságom, szívesen csatlakozom bárhová. Ha nem kellek akkor se fogok fanyalogni, túlélő típus vagyok. Azért a biztatás kedvéért: tudok ám színvonalasabban játszani, ha kicsit nagyobb erőt veszek magamon, de azt remélem nem várjátok el, hogy egy robotnak ódákat zengjek xD
avatar
Aiyana
1. szint

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2013. Aug. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fényhozó

Témanyitás by Sid Medokar on Vas. Aug. 17, 2014 9:49 am

Bárki szembejön, ha lendületből nem vágjuk le vagy gyújtjuk föl, biztosan jól fog mulatni :-) Egyébként, mint újonnan kinevezett mesélő gyakornok, már írom a kalandod következő lépését, szóval egyet se félj, lesz történés.
avatar
Sid Medokar
1. szint

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2013. Aug. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fényhozó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.