Natasha Steelaxe

Go down

Natasha Steelaxe

Témanyitás by Natasha Steelaxe on Hétf. Feb. 18, 2013 3:25 am

Név: Natasha Steelaxe

Nem: Nő
Kor: 21
Születési dátum: Vb.U.23.451, telion 1.29
Születési hely: Acélváros
Származás: Elassil
Faj: dvergar


Varázseszköz: nincs
Mágiaág: nincs

Tulajdonok és pontok:
Mindkét kezét képes etil alkohol üzemanyagú lángszóróvá alakítani 2x4 pont
Teste hőálló carbon bevonattal rendelkezik, mely közepes páncélzatnak számít 2 pont

Karakter

Korán elhatalmasodott rajta faja bütykölési hajlama. 18 éves korára fejét leszámítva egész teste fémből volt. Egész életében zsoldos pályára készült így direkt az ő kedvéért egyedi tervezésű végtagokat kapott: mindkét kezét képes lángszóróvá alakítani, mely a testében található etil alkoholt használja üzemanyagként, ebből eredően egy kiadósabb tűzharc után alig marad ereje mozogni. Mivel teste nagy mennyiségű alkoholt fogyaszt a mágikusan termelődő mennyiségen felül is gyakori vendége a kocsmáknak és alig akad párja a pohár fölött. Lassan csak egy kocsma mélyén vagy egy ütközetben lehet összefutni vele. Esetleg egy dvergar szerelőcsarnokban, mely számára olyan, mint más fajoknak a fodrász vagy a pedikűr.


Kinézet:
180 cm magas, hosszú szőkés zöld haja szélcsendben is lobog körülötte a léghűtés kivezetőnyílásai keltette huzattól. Jég kék szemei hangulatától függően téli esték nyugalmát vagy húsba tépő hóvihar kegyetlenségét idézik. Karjait leszámítva egész teste bőrszínű, tökéletes formára tervezett carbon-titánium ötvözet. Karjai matt fekete nikkelacélból készültek. Akkor is csábosan mosolyog, ha legszívesebben átharapná a torkod. Ruhát nem hord, lévén burkolata nem utal nemi jellegre a formájától eltekintve. Hangja hangulattól függően mezoszoprán női hang vagy recsegve morajlik és géphangok tarkítják. Nyaktól lefelé a fémötvözetek miatt rendkívül ellenálló. Gyenge pontjai a feje, mely megmaradt teljes egészében emberinek, és a megnövekedett alkoholszükséglete mely nélkül cselekvésképtelen.


Jellem:
Ő a végletek asszonya. Vagy megfojtana egy kanál etilalkoholban vagy sírig kitart melletted. Vagy széles jó kedve van vagy őrjöngve tombol. Egyik pillanatban minkét keze lángot okád, majd zokogva hullik térdre a romok felett. Nehéz kiismerni, mert sosem tudhatod melyik arcát látod: a nő képű démont vagy a démoni asszonyt.
avatar
Natasha Steelaxe
1. szint

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Feb. 17.

Adatok
Faj:: Dvergár
Kor::
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Natasha Steelaxe

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Hétf. Feb. 18, 2013 3:42 am

Mehetsz játszani, csak el ne adjanak színesfémként Razz

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.