Astoroth Onis

Go down

Astoroth Onis

Témanyitás by Astoroth Onis on Kedd Dec. 25, 2012 11:16 am

Név: Astoroth Onis

Nem: Férfi

Kor: 27

Születési idő: Vb.U.23.447, hónap, nap feledésbe vész.

Születési hely: Acélváros

Származás:Elassil

Faj: Morkál

Varázseszköz: nincs

Mágiaág:

Test mágia 1. szint (4 pont)

Felszerelés:

1 db szépen megművelt, kígyót mintázó sétapálca, rézmarkolattal /mondvacsinált fegyverek/ (1 pont)

Könnyű páncél - kemény bőr (1 pont)

Tulajdonok:

Nagy épület, több szintes (3 pont)

NJK-k és állatok:

Segítő (1 pont)

Kígyó (nem mérgező, patkányok elfogására alkalmas, veszélytelen) 0 pont.

Összesen: 10, maradt 0.

Karakter:

Astoroth egész korán magára maradt, szülők nélkül, egész pontosan nagyjából születése után pár héttel már az árvaház ajtajánál feküdt rongyokba csavarva. Az árvaházban természetesen jó sora volt. Alig verték meg, csak napi három-négy alkalommal, de hát ez minden napos volt megszokott dolog volt a gondozóktól. A gyerekek már inkább összetartóbbak voltak egymás között, persze a megfelelő hierarchiai besorolástól függően. Egész szépen felküzdötte magát a ranglétrán, míg nem egy csodaszép napon örökbefogadták. Az Onis család megfelelőnek találta arra, hogy majd méltón szolgálja őket idősebb korában és lehetőleg valamikor harc közben életét is veszítse, miután már nincs rá szükségük. Viszonylagosan helyt állt, ténylegesen harcolnia nem sokat kellett, mire igazán csatára érett volna, gyámjai rejtélyes módon eltűntek. Így maradt rá egy nagyobb, javarészt kihasználatlan épület, kissé romos, de legalább nem túl félreeső helyen van. Mit tehet ilyenkor az ifjú lélek? Elad mindent ami mozdítható, hogy legalább egy kevesebb, de minőségibb dolgokkal helyettesítse azokat. Az épület úgy 80%-a így teljesen kihasználatlan, a kíváncsi tekintetektől a Sebastian nevű kígyó óvja meg a lakatlan részeket. Igaz, csak a rágcsálókra tekintve halálos, de a kígyó túlzottan is élénk színei miatt mérgezőnek tekinthetik. Ami pedig a kihasznált részeket illeti. Az utcára néző részen egy nagyobb szobányi boltocska található, amolyan mágikus hozzávalók boltja, mint a modern kori ezoboltok bizarr testvére. Magára nézve nem sokat foglalkozik a bolttal, erre van ugyanis Huzalföldi Hercehurcz, a kissé idősödő lepretin, aki tulajdonképpen viszi a boltot fillérekért, de hát ő amúgy is azt kérte, hogy csupán csak kedvére kísérletezgethessen az alapanyagokból, cserébe kiszállítja akár az árút, esetleg információkkal látja el Astorothot a vásárlókról és egyéb pletykákról. Az emeleten is csupán a saját lakosztálya van berendezve, de az szinte nemesi módon, igényesen. Napjait tulajdonképpen folyamatosan a városban tölti, lehetőségek, kapcsolatok után kutatva, információkat gyűjtve. Feltett szándéka, hogy a tanácsnak is a része lehessen, illetve, hogy előremeneteljen a hiarerchiában, ezért igen sokat lebzsel a politikával kapcsolatas intézmények épületeinek közelében. Ha nagyon nincs mit tennie, kikapcsolódásként a helyi szórakoztató ipar egységeit keresi fel. Elképesztően sok információt lehet szerezni egy kártyaparti vagy egy prostival töltött éjszaka után.

Kinézet:

Magassága úgy 180cm, fekete, hosszas haj, a homlokából két kisebb szarv ékesesíti fejét. Lejebb tekintve fehér szemekkel lehet találkozni, mik a sötétben kissé sárgás színűre váltanak. Szemfogai nagyobbak és hegyesebbek az átlagnál, de nem extrém mértéket öltve. Testén itt-ott pikkelyes a bőre, kezei hegyes körmökben, de inkább karmokban végződnek, körmei pedig korom feketék csak ,hogy még jobban tudatosítsák a férfi származását. Öltözékét tekintve egy vörös, aranyszegélyes hosszúkabátot hord, a kabát belsejére bőrpáncél van erősítve, testnél és lábnál, alatta fekete inggel, ugyan ilyen nadrággal, amit a rend kedvéért általában a tisztán tartott barna bőrcsizmájába tűr be. Ahhoz, hogy a kép teljes legyen, kígyót formázó sétapálcáját is magánál hordja, mit fegyverként is tud használni.

Jellem:

Türelmesnek és hidegnek mondható. Nehezen lehet kihozni a sodrából és ritkán mutatja jelét a meglepődésének. Legalábbis ez az, ami az álarc mögött található. Amit a valóságnak mutat az a helyzettől és céltól függő. Kerüli a vérontást, ha az elkerülhető, hisz holtaknak ritkán venni hasznát, de ha céljai úgy kívánják, akkor szívesen válogat a kínzási és gyilkolási módok között is.


A hozzászólást Astoroth Onis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 27, 2012 1:44 am-kor.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Astoroth Onis

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Kedd Dec. 25, 2012 11:27 am

Huzalföldi Hercehurcz - a sírvaröhögés okozója XD

mehetsz játszani

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.