Csapágy

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Csapágy

Témanyitás by I-Gazság on Csüt. Dec. 20, 2012 6:49 am

Acélváros eleddig egyetlen kocsmája és észvesztője. Sötét egy hely, sötét alakokkal, persze ez általában azért igaz, mert koszosak a bennlévők. Szerelők, rossz hírű tolvajok, pitiáner bűnözők alkotják a törzsvendégeket és alig lézeng benne valaki.
A pult egy régen kiszerelt gépezet vezérlőpultjából lett átalakítva, ahogy a többi berendezés is. Van pár kényelmesebb darab, valami régi bőrbútor féleség, de azt nem igen szokták használni, mert ha beleülnek, akkor elnyeli őket az agyonült tömítés.
A söntés mögött egy félautomatizált robot áll és várja a rendeléseket. Beszélgetésre nem alkalmas, mint hogy különleges kívánságok tejesítésére sem, hisz csak az itallap van bele programozva. Ha valaki enni akar, az meg menjen haza és főzzön magának. Maga az itallap, a robot fölött van felfüggesztve, jó nagy betűkkel kiírva rá a teljesíthető kérések listája.
fékolaj - gyenge, sűrű piros koktél
gépolaj - közepesen erős, sűrű fekete koktél
hűtővíz - tiszta alkoholba áztatott gyömbér
forrógáz - valami kétes értékű pálinkaféle
rozsdamaró - kommersz pálinka
mosólé - szaponin tartalmú, gyenge alkohol
lötty -alkoholmentes aromásított víz
avatar
I-Gazság
Misztikum

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2011. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Aggastyán
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése http://magushajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Csüt. Dec. 20, 2012 7:59 am

*Hosszú nap volt, hosszabb mint kéne. Hazamenni még nincs kedve, apja úgy is dolgozik, üres lenne az egész ház. Inkább egy másik majdnem üres helyre rúgja be az ajtót és fáradtan dől neki a pultnak.*
-Fékolaj, egy adag.
*Nyögi be a robotnak, majd amint megkapja, már megy is hogy belesüllyedjen a bőrkanapék egyikének közepébe és lábát felpakolja az asztalra. Fejét a falnak dönti és lehunyva szemeit nézi a belső sötétséget és a kis fénykarikákat, mik a lemenő naptól még ott cikáznak. Már csak valami zene kéne, de hát azzal itt ugye nem szolgálhatnak. Kortyonként olajozza be a torkát, majd zsebéből egy össze gyűrött ki papírdobozt vesz elő. Kivesz egy fehér rudat, visszateszi a papírdobozt. Szájába dugja a cigit, majd erőlködve feltápászkodik és meggyújtja a fal mellett álló gyertyán. Süppedezve füstöt ereget és néz ki a fejéből.
Nem sokáig marad, mert az est leszálltával elkezdődik az üdvrivalgás és a visítozás az utcákon, így fizet, majd vigyorogva távozik, az újabb füstölő cigivel a szájában.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 6:18 am

*Megint egy új nap, vagy is inkább ez már este és most kivételesen nem fáradtan zuhan be kedvenc robotjához a kocsmába. szokásához híven, senki nincs jelen a helyiségben, így tejes nyugalommal caplat a pulthoz cigivel a szájában és rendel egy gépolajat. Imádja a színét, az íze pedig elhanyagolható. Kezében az itallal lép az egyik süppedős kanapéhoz, majd a karfájára teszi le magát. hátát a falnak dönti és lábait felpakolj az asztalra. teljes tisztaságában füstöl vigyorogva és kortyolgatva a lőrét.
furcsa alkalom hogy vár valakire, már ha eljutott a levél a címzetthez. Mini démonát kikötötte az asztal lábához, így most kicsit messzebb tőle rángatja láncát szokásához híven.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 6:58 am

*Persze, hogy megkapta a levelet. Röpke fél óra téboly után sikerült megtudnia, hogy üzentek neki. Hercehurcz természetesen ezek után sem emlékezett, hogy ki és miért üzent neki, de az legalább szinte biztos volt, hogy hova kell mennie. Vagyis, egész pontosan inkább biztos lett, mikor meglátja az asztalra feldobott lábakat és a sorsába bele nem törődött mini démonfattyat nem sokkal távolabb tőle. Elképzelése sincs mit akar tőle Nair, de tekintve, hogy az apuci státuszú személy nem kereste fel a boltjában, hogy élve eltemesse, így túl sok rossz hírt valószínűleg nem fog kapni. Így marad teljes kedvtelenségében, miközben botjával ütemesen kopogva a padlón helyet foglal a nővel szemben. Fintorogva tekint körbe a kocsmában.*
-Nem túl informatív hely, kivéve ha a csótányok beszédesek. Feltételezem te üzentél nekem, ha így van, le a kalappal a humorérzéked előtt.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 7:26 am

*Felvonva egyik szemöldökét és a másik felé fújva a füstöt ereszt meg egy félmosolyt.*
-Értem én hogy tisztaságmániában szenvedsz nyalóka, de itt nincsenek csótányok, lévén nem lenne mit enniük.
*Issza ki poharát és kiabál a "szolgáló" felé, hogy kér még egy gépolajat.*
-Nem udvarolj.. inkább ejtsük meg azt a már említett interjút a munkával kapcsolatban, mert apa szervezkedik a hátam mögött és biztos ami biztos. Nos hallgatlak, mit akarsz tudni?
*cseréli fel a lábait és néz ugyanazzal a félmosollyal arcán, mintha ráfaragták volna.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 8:39 am

*Elhessegeti kezével Nair szavait, vagy éppen a füstöt, ki minek gondolja.*
-Nem mánia, csupán elvárás, bizonyos minimális normák iránt.
*Persze nem mintha a bolt olyan patyolat tiszta volna, de a boltoktól elvárható tisztaságnak mindenképpen megfelel. Az építmény többi részéről pedig nem nyit vitát magában sem.*
-Rendben, akkor áthárítom ezt a feladatot a lepretinre, bizonyára készséggel kezdené el újra kenegetni magát csökött is kezeivel, miközben rád gondol.
*Interjú? Megvakargatja az állát, hogy felvegye a gondolkodó morkál pózát.*
-Hmm...úgy emlékszem legutóbb mindent megtudtam amit akartam. Kellőképpen ambiciózusnak tűnsz. Nincs udvarló, vagy gyerek aki közbeszólna a munkáidba. Egyedül édesapád jelenthet ilyen téren gondot, ha jól emlékszem. Ha valamiféle randevúra akartál hívni, nos választhattál volna valami puccosabb helyet is.
*Hátradől a székszerű valamin. Széknek nevezi és kész, annak még megfelel.*
-De persze beszámolhatsz apád szervezkedéséről is, mielőtt magától derülne ki, hogy borsot kíván törni az orrunk alá.
*Ami alatt főként a saját orrát érti.*
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 9:05 am

-Itt minden tiszta, szóval nem tudom mit hepciáskodsz.. ja persze a felsőbbrendű éned, csak mert szarvaid vannak és nem az utcán keresgélsz munka után..
*Fúj egyet lenézően, még szája is megrándul, mert persze azt elfelejtette hogy kikotyogta apja szárnyait.*
-Azt csinál amit akar, Klotild majd megoldja a gondjait, emiatt nem aggódom. Viszont érted igen, drága munka adom, hogy öreg lepretinek járkálnak a fejedben, amint kenegetik magukat.
*Ki is rázza a hideg és megérkező italát egy húzásra lehatja.. mert hát fúj, ezt azért nem nézte volna ki a pasiból, de minegy a lényeg hogy fizessen és adjon munkát.*
-És legutóbb rémlik valami elhomályosult mondat is hogy akkor az interjút máskor ejtjük meg.. de tudod mit, akkor kérdezek én... meh? A bánat hívjon téged randevúra fennkölt pukkancs ficsúr.. majd ha már tudod milyen az élet az utcán.. neem.. akkor sem.
*Rázza meg fintorogva a fejét, majd vonja meg vállát.*
-Semmi különös, alkalmi munka, de ha ilyet szerzett akkor majd akar állandót is és ezt jobb megelőzni. Na de akkor az üzlet. Mikor fizetsz és menyit? Jutalék, vagy évi fix? Elvégzett munka minősége után, vagy az eredmény a lényeg? Mindig más, vagy munka az munka és a fizetség is állandó?
*Újabb cigire gyújtva az összes vigyor leolvadt az arcáról és mintha öregedett volna öt évet.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 9:36 am

-Nem tudom ezt honnan veszed. Már nem a felsőbbrendűséget, az egyértelmű. De az utca tele van információkkal, ami lehetőségeket jelent, ami pedig munkát. Ezt tudnod kéne már.
*Az utcára való megjegyzésre csak bárgyú mosoly a válasz.*
-Nah és még én ne udvaroljak. Rég halottam ennyi kedves szót egy mondatban rólam. A lepretinről meg annyit, hogy sajnos túl sokáig tartott megértetni vele, hogy nem valószínű, hogy románc lesz a dologból. Addig pedig az egész bolt a krémjei bűzétől úszott. Maradandó élmény ez, az egész szomszédság körében.
*Akart volna még kérdezni a legutóbb ezen felül bármit is? Formaság kedvéért lehet csupán annyit, hogy mihez ért a méregzsák úgy konkrétan. Nem mintha túlzottan lényeges lenne, amíg a munka el van végezve. És ha már munkáról van szó.*
-Egyenlőre csupán csak jutalék alapján. Ha eleget teszel le az asztalra, akkor fontolóra veszem, hogy kapj annyi fixet mellé, hogy ne dögölj éhen. Ha jól teljesítesz, akkor pedig a jutalék is csak zsebpénznek fog számítani. A minőség és az eredmény pedig igen sokszor összefügg. Persze, ha el kell tenni valakit láb alól, akkor díjazom, ha az stílusosan és nyomok hátrahagyása nélkül történik, egyébként pedig az eredmények érdekelnek. A munka mibenléte pedig alkalomtól függ, így a fizetség is, de nem szeretek apróval fizetni. Fene vigye el azt a felsőbbrendű énemet, ez is biztos annak tudható be.
*Majd ismét előredől ültében.*
-Na de mesélj csak, miféle munkát szerzett az öreged?
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 9:58 am

-Akkor úgy fogalmazok, hogy ha majd te is bemocskolod a kezedet.. érthető vagyok selyemfiú?
*Úri tök, de tök fej, remek. Kissé megmasszírozza a halántékát, majd újabb cigi, de már nem kér újabb kört, nem kéne megint valami kétes helyen kikötnie, mint legutóbb. Nem áll szándékában lereagálni a boltban történő dolgokat, inkább mintha meg sem hallotta volna, csak tovasiklik és szenvtelen faarccal mered a másikra, mikor amaz ecseteli a munkakörülményeket.*
-Elfogadhatóan hangzik, azon kívül, hogy amatőr hülyének nézel, aki telefröcsköli az áldozat vérével a falat és beleírja a nevét utána.
*S ezen a ponton válik nyilvánvalóvá, hogy miért is itt találkoztak, az automaton, aki a pult mögött áll, csak az itallapot ismeri, más szöveg nincs beleprogramozva és a törzsközönség, hát maximum a pormacskákat lehet azoknak nevezni, na meg Nairt.*
-Közöd? Bocs, de alap, hogy nem adom ki, hogy milyen munkát kell csinálnom. Na de más.. munka egy. Mit beszéltetek a fémpofával?
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 10:20 am

-Azokon a körökön már rég túl vagyok. De én legalább kezet is mostam azután, hogy mocskoltam a kezeimet.
*Szét teszi a karjait, már-már elnézést kérően.*
-Hát tegyél róla, hogy ne tűnj annak. Igazán nem tehetek róla, hogy eddig a vállalkozásaid kudarcba fulladtak, de egyet se félj. A tapasztalat a korral jár.
*Ha itt kéne nyilvánvalóvá válnia a találka helyszínének, akkor enyhén megcsóválja a fejét. Persze, lehet csak ízlés kérdése, de nem szereti az üres kocsmákat, ahol szinte visszhangzanak a falak. A beszélgetéseket rögzítő gépekről pedig csak fantázia regényekben olvasott eddig, de nem egy utolsó ötlet. Inkább a tömeget választaná akkor már, ahol a falnak is füle van, csak a sok duruzsolás és beszélgetés miatt egyiket sem lehet érteni.*
-Elég amatőr húzás, mert ebben az esetben a lehetőségeid is csökkennek. Lehet könnyebben tudnád elvégezni, én pedig lehet hasznot tudnék húzni belőle.
*A fémpofa említésére már neki is rá kell gyújtania.*
-Salviussal? Egy ideje már eltűnt. Elképzelhető, hogy őrült. Ha nem villantotta volna fel azt a rúnát, akkor teljesen biztos lennék benne, hogy az. Egész valószínű, hogy nem árulja el a legfontosabb részleteket, ugyanis, mindenféle terv nélkül akarunk átugrani egy élőholtakkal teli helyre, kimenteni pár túlélőt, majd...ott hagyni őket. Az indok? Ők nem mennek sehová, küzdenek és újra kezdik. Egy maréknyi kis csapattal, valószínűleg egy egész sereg élőholt ellen. A disznagokról és az Elassilra való menekülésről pedig hallani sem akar.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 11:01 am

-Gondolom, mert nem hulla fáradtan estél be valahova, hanem szépen hazamehettél, de nem érdekes ficsúr.. nem érdekes.
*Nagyot nyújtózva veszi vissza arcára a lenéző félmosolyt, a komoly tekintet helyett, gyorsan rendeződik mimikája az utcagyerekévé és még oldalra ki is köp, ahogy újabb cigire gyújt, pedig az előző még ott füstöl a fém lukban az asztal közepén.*
-Egy frászt teszek róla, te marha.. ez a védjegyem.
*Kacag fel élesen, majd a láncot elkapva magához húzza a démonfattyat és Richárdra vigyorogva puszit nyom a kis imp feje búbjára. s hogy lehallgató lenne a kocsmában.. na persze az automaton meg be is zizzenne tőle.*
-Te meg egy amatőrnek készülsz munkát adni, na? Hogy is van ez?
*Babusgatja tovább lógó cigivel a szájában a szerencsétlen alviláglakót, majd megrázza a fejét.*
-Mi? ez teljesen rozsdás agyú? De tudod mit nekem aztán mindegy. Átdobjuk a po.. na várj.. oké átmegyünk vele, de hogy jövünk vissza? Nekem nem áll szándékomban jó kislányként megmenteni egy csomó agyatlan barmot.
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 11:12 am

*Ha nem érdekes, akkor nem is méltatja további szóra a dolgot. A lenéző mosolyt meg csak tükrözi, egy vállrántással kiegészítve.*
-Hisz már mondtam a hozzáállásomat. Ha elvégzed megérdemled a pénzed, ha nem tudod elvégezni a feladatokat, akkor az azt jelenti, hogy enned sem kell többet valószínűleg, mivel megszabadítottak a fejedtől, nem hogy fizetést kéne adnom neked. Ilyen szempontból pedig mindegy, hogy ki dolgozik nekem vagy sem. Az élők megkapják a pénzüket, a halottakért meg mondunk egy imát.
*A kérdések órája ez kérem. Ugyan akkor ez neki is megfordult már az agyában.*
-Valószínűleg úgy, ahogy ő került ide. Ami nem túl biztató, mivel kiesett neki jó pár hét, amíg talán azt sem tudta hol van és mit csinál. Ami főként aggasztó, hogy valószínűleg még ez a szerencsésebbik eset ami történhetett vele. De mivel eltűnt, erre nem tudok perpillanat fényt deríteni. Az is biztos, hogy amíg ilyen módon áll hozzá, addig nekem hasznom nem lesz belőle, úgy pedig a kisujjamat sem mozdítom az ügy érdekében. Persze, van egy másik alternatíva is, csak az kicsit véresebb.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 11:23 am

-Remek.
*Biccent egyet és útjára engedi az impet, majd feltápászkodik végre a karfáról és a pulthoz viszi a poharat, mert ő igenis vigyáz a kocsma tisztaságára.. végül is ez a második otthona.*
-Nem egészen látom át, hogy egy véresebb megoldás, hogy hozna minket haza, de ezért vagy te a főnök, szóval beavatnál kérlek?
*Caplat vissza az asztalhoz és ül le ő is egy székre, mert nincs kedve a kanapé fogságába kerülni.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 11:39 am

-Elvileg úgy tartja a szokás, hogy nem árt ha tudod, mire készülünk. Már ha feltétlenül szükséges az efféle erőszak. De legyen ez csak egy másodlagos megoldás. A rúna a kulcsa az egésznek, tulajdonképpen szó szerint. Ha megszerezzük, akkor már csak a disznagokat kell rávenni egy kis háborúra. De van ott minden ami érdekli őket. Implantátumok, rúnák, de főleg élőholtak akik elől megmenthetnek egy egész népet. Időbe kerülne ugyan, de szerintem rá tudnak jönni, hogy lehetne oda-vissza ugrálgatni a két világ között. Mi bevonulnánk a megmentő sereg élén és kulcsfiguráivá válnánk az egésznek, ami pedig befolyást és hatalmat, na meg nem kevés pénzt jelent. Persze, gond lenne, ha Salvius valahol menet közben előkerülne és bejelentené, hogy erőszakkal vettük el tőle a kövét.
*Tart egy kis szünetet a rend kedvéért, na meg, hogy beleszívjon a cigijébe.*
-Persze, ha a disznagok úgy tudják, hogy sérülten érkezett és belehalt a sérüléseibe, akkor nem csinálnak ügyet belőle. Ezek után már csak a másik világ lakóit kell megfelelően és drámaian értesíteni követük haláláról, ami talán nem a legnagyobb gondjuk lesz, tekintve az élőholtakat és sínen vagyunk. De mint mondtam, ez inkább csak a legvégső megoldás. Az egész játszma könnyebben menne, ha Salvius belátná, hogy alapjában véve marhaságot csinál ha nem ránk hallgat. Főleg, hogy ez az életébe is kerülhet akár.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 11:50 am

*Másodlagos, másodlagos. Próbálja ezt észben tartani és nem azonnal fejbe lőni az idegesítően köhögő fémhulladékot, mikor átérnek. Kevesebb diplomácia, több vér és sokkal könnyebb lenne a dolguk. Na de hát ha már Főnök lett a Richárdból, akkor viselkedjenek is úgy. Kicsit még ide-oda tologatja szájában a cigit, majd megvonja a vállát.*
-Na de mi van ha nem erőszakkal vesszük el tőle a követ? Hanem hogy hozzunk még segítséget, ha már csak utolsó eseménysorozatként emlegethető a vérvörös hadművelet?
*Jól el szórakoztatja magát a fogalmazásával, majd kinézve az ablakon hümmögni kezd.*
-Az élőholtak létrejöhetnek ugye a nekromókusok által , de ha jól tudom fertőzés útján is.. aztán ha a disznagoknak azt mondjuk, hogy Salvius fertőzött.. na mindegy, csak utolsó megoldás.. majd észben tartom. Mondjuk ha elmondásod szerint eltűnt, akkor lehet meggondolta magát, vagy valaki olyanba kötött bele a hülyeségeivel, akibe nem kellett volna és már rág a holtak társaságát szaporítja.
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 12:02 pm

-Akkor mi is ott ragadunk, ha csak utólag egyezik bele a mentőakcióba, mikor már körülvettek minket a holtak. Főleg, ha nem tudják pontosan mivel is dolgoznak. Amire következtetni enged, hogy az egész világon csupán egy maréknyi mágiával rendelkező bohócuk van, akik annyit tudtak összehozni, hogy egy tagot átlöktek ide, aki hetekig nem is tudott magáról. Egy egész sereg élőholttal szemben pedig nekünk is kockán forog az életünk, ami nem a legjobb kockázati tényező, ha már a szavakkal játszunk.
*Alapjáraton véve nem lenne rossz a gondolatmenet, de némi hiba van benne.*
-A disznagok vannak olyan ügyesek a szakmájuk terén, hogy tudják ki élőholt, ki nem. Egy ilyen jellegű fertőzést már messziről kiszagolnának. De persze, mi ezt nem láthatjuk és, ha előrukkolunk nekik a sztorival, amit nekünk előadott, akkor tuti nem sokáig fog itt rohangálni őrizet nélkül. Onnantól pedig menne minden a maga útján, miután kiderülne, hogy egyáltalán igazat beszél-e vagy sem. Mert azoknak a fanatikusoknak mindegy milyen érveket hoz fel, ha a zsebében ott van egy rúna, ami élőholt irtáshoz vezethet.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 12:11 pm

-Ki mondta hogy ott kérnénk el tőle.. arra gondoltam, hogy kinyitjuk, ő átmegy, visszadobja a követ és ennyi. Na persze ehhez kéne tudni, hogy mi alapján működik ez a kapu, mert nekem nem olyannak tűnik, mint mondjuk a kupoláé, vagy azé a másik z-s világé. Igaz, hallottam már olyanról, hogy marhaságokat kér az áthaladásért az alvó lény. Na mindegy.. lassan annyi terv lesz az egészhez, hogy már kódolni sem érdemes.. ez is azt hiszem valahol a huszadik c-tervnél tart...
*A végénél úgy tűnik, hogy már inkább csak magában beszél, mélázik, hangosan gondolkozik, majd Richárdra néz.*
-Hehe.. tehát nem fertőzött hanem hülye és nála az irtás kulcsa. Ezt akár egy cetlire is felírhatnánk és a hátára lehetne ragasztani, ha túl sok baj van vele. Tuti darabokra szednék.
*Vigyorodik el szélesen a gondolatra, majd csak a fejét csóválja.*
-Az is kész csoda hogy idáig eljutott.
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 12:19 pm

*Türelmesen kapargatja az asztalt, amíg Nair magában fecseg, fittyet hányva a tervekre, mintha rá se fitymálna az egészre.*
-Ha befejezted a kis monológod, akkor talán figyelhetnél is. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja csak úgy átpasszolni nekünk a követ, ha átlépi a kaput. Azt sem igazán értem, hogy egyáltalán minek jött át ide, hogy ha nem akar minimum egy jelentősebb csapattal visszatérni oda.
*Azért az megnyugtató, hogy legalább egy jelentősebb része az információknak átjutott a nőhöz.*
-Pontosan. Ez esetben már csak azt kell megoldani, hogy minket se hagyjanak ki a mókából. Szívesebben játszom a megmentő hős szerepét, ha egy hadseregnyi élőholt pusztító mániákus van a hátam mögött. Salvius pedig...valószínűleg előretolakodott és ijedtében bezárta maga mögött a kaput, nehogy az élőholt barátai is átugráljanak. Kétlem, hogy ő lenne népének kiválasztott követe. Vagy ha igen, akkor át kell gondolnom még egyszer, hogy akarok-e belőlük hasznot húzni.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 12:28 pm

-Neeem mondod? Pedig azt hittem hogy a két szép szemedért majd átadja. Oké hogy hülyének nézel, rá is játszok, de gondoltam azért átlátsz ennyire rajtam..
*Kapargatja Nair meg majdnem a saját arcát. Cigi cigi hátán, ez a beszélgetés kezd olyan lenni, mintha az apjával akarna megtárgyalni valamit, a füst mennyiségből ítélve biztos.*
-Még egyszer remek.. mert akkor vagy hülyék, vagy hülyék.. mert hogy ha egy valaki ilyen ostoba rozsdás fémcsavar rá tudja zárni a többiekre a kaput, akkor ott valamit nagyon benéztek, ha meg ahogy mondtad.. ha ez a vezető.. ehh. Remélem nagyon sok mindenben hazudott és azt is remélem, hogy ezt be is fogja vallani, még mielőtt átrángatna minket a hullák földjére.
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 12:43 pm

-Talán ha nem ködösítenél ennyit, akkor úgy könnyebb lenne a dolog.
*Ezzel a lendülettel a saját dohánytermékét is elnyomja.*
-Messziről jött ember azt mond amit akar. Lehet csak egy szimpla tolvaj, akit most fúr a lelkiismerete. Vagy nincs is ott semmiféle élőholt fenyegetés, egyszerűen csak száműzték. Ez majd úgy is kiderül, viszont némileg megmagyarázná az ellenkezését, hogy seregekkel térjünk vissza. Addig pedig amíg ezek nincsenek tisztázva, nyugodtan vehetjük igaznak amit mondott, hogy azok szerint cselekedjünk.
*Majd szélesen elvigyorodik, hisz akár bele is lökheti Nairt a mély vízbe, ami jelenleg inkább csak egy sáros pocsolya.*
-Nekem kétlem, hogy elárulná a dolgait, ugyanis érezhetően nem szimpatizál a nézeteimmel. Viszont te vehetnél egy 180 fokos fordulatot előtte, hogy a bizalmába férkőzhess. Már amennyiben ez lehetséges, ami alatt azt értem ,hogy az ő részéről.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 12:51 pm

-Szóval jó a ködösítésem.
*Vigyorodik el szélesen, mintha még a szemei is csillogni kezdenének, majd megunva a szerepet ásít egyet és visszatér a félmosoly az arcára, szemeibe pedig a mérhetetlen undok üresség.*
-Már ha egyáltalán ember, de ja kezeljük úgy, hogy igazat mond.. akkor meg sült bolond. Na mindegy, majd csak lesz valahogy, ha más nem, plussz egy táptalaj az acélvárosi növényeknek, a rozsdavirágnak és az olajkúszónak.
*Mert hogy nagyjából ennyi lenne a fémpofiból, ha itt érné utol a végzete, de ez már, vagy még nem Nair dolga. A következőkre meg csak felvonja szemöldökét.*
-Tőlem. Akkor majd forgok ha felbukkan és megnézzük, mennyire ragaszkodik az elméleteihez, na meg a titkaihoz.
*Hazudni kell? Behízelegni, ám legyen, legalább csinál is valamit, ahelyett hogy csak ülne és nézne ki a fejéből, arra várva, hogy végre mozduljon valami ebben a városban. Na nem mintha baja lenne az állott olajjal, de most akkor vagy menjenek, vagy ne.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Vas. Jan. 13, 2013 1:05 pm

-Persze, ennyi dohányfüst mellett ne csodálkozz, ha nem látszik ki az arcod sem mögüle.
*Újra kénytelen elhessegetni a füstöt, tartósít, meg szépre száll, de a jóból is megárt a sok.*
-Nos, attól mert a hadipar a legjövedelmezőbb ágazat, attól még vannak ott értékes dolgok így is úgy is. Technológiák, kifejlődni készülő mágia, meg a többi kevésbé érdekes dolog. Igaz, lehet egy boncolással és szétszereléssel többre mennénk.
*Dobbant egyet a pálcájával a földön, majd feláll a helyéről.*
-Remek, akkor ez túl van tárgyalva. Ebből meg vegyél valami normálisabb göncöt, ha már a bizalmába akarsz férkőzni, tekintsd előlegnek, mert meg van az első feladatod.
*Egy kisebb erszényt dob oda, feltehetőleg arannyal viszonylag tele.*
-Más egyéb, amiért ide hívtál? Mert ellenben viszont dolgom lenne. Úgy tűnik nem csak neked kell munkát ajánlanom mostanában.
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Nair Miarantia on Vas. Jan. 13, 2013 1:12 pm

-Te is ködösítesz..
*Nyomja el a cigit, csak hogy lássa mennyire vigyáz mások egészségére, na meg mert a csikket elszívni nem kellemes dolog.*
-Boncolást még vállalom.. remélem a démonoligia is eléggé érdekes lesz és akkor már tényleg érdemes átmenni hullavadászatba.
*A dobbantásra felvonja a szemöldökét, majd.. leginkább nem reagál rá semmit, csak ülve marad a helyén és nagyot sóhajt, a pénzre nézve.*
-Jó..
*Semmi baja a feladattal, de ha feltűnően ruhát vásárol és legyeskedik egy pasi körül.. na majd megoldja.*
-Hajrá.. fogadd fel a fél világot. Nincs semmi. Hercze bácsit üdvözlöm.
*Lassan feláll, felkapja az erszényt, majd mindenféle méregetést és számolgatást mellőzve, a kezében tartva elindul kifelé, ha már a másik is távozóban van.*
avatar
Nair Miarantia
2. szint

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2011. Nov. 14.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Fiatal
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Astoroth Onis on Hétf. Jan. 14, 2013 3:23 am

-Csak annyira amennyire szükséges.
*Fintorog egy sort, leginkább még mindig a helyre, amit elhagyni készül.*
-Feltéve ha a mágusaik megkülönböztetik a démonokat a szellemektől vagy természet lelkektől. Bár lehet a démonológiájuk fejlettebb talán.
*Készségesen meghajol:*
-Feltétlenül átadom neki, biztos örülni fog, ha éppen emlékszik rád az adott pillanatban. Amúgy meg, miért csak a felét? Lehet az egészet kéne. Minden esetre pár napig valószínűleg távol leszek. Az úr akit fel akarok bérelni, sajnos pár napja elhagyta a várost, holmi megmérettetést emlegetve. Valószínűleg eltart egy darabig, amíg jobb belátásra bírom.
*Ezzel a végszóval útjára is indul, valahova Zendera határai felé, egy kis poros kocsmába.*
avatar
Astoroth Onis
2. szint

Hozzászólások száma : 97
Join date : 2012. Dec. 25.

Adatok
Faj:: Morkál
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Natasha Steelaxe on Kedd Feb. 19, 2013 12:49 am

*Bent üldögél az egyik sarokban és azzal szórakozik, hogy tenyeréből időnként lángoszlopot lövell, majd annak tüzénél rágyújt egy újabb és újabb dohánytekercsre. Előtte egy üveg hígítatlan etilalkohol, valószínűleg jégoldó. Hanyag tartásban ül a széken, páncélozott lábai súlyától nyög az asztal, melynek lapján nyugtatja őket keresztbe rakva egymáson. Időnként hangosabb sóhajként felzúg valamelyik oxigénszelepe, melytől szőkés zöld haja meg-megrebben. Mindehhez alig hallható gépzaj társul ahogy az alkoholégetője üzemanyagot állít elő az üveg tartalmából, hogy legyen mit kilőnie a tenyeréből. Jelenleg egy békésen szórakozó lángszóróra hasonlít, semmint nőre, annak ellenére, hogy a test karcsú derékkal és szépen formázott mellekkel rendelkezik, melyekért külön extra összeget fizetett a szerelőcsapatnak. Sokkal jobbak ami azt illeti, mint a saját lapos keblei voltak.*
- Csapos még egy üveg jégoldót!
avatar
Natasha Steelaxe
1. szint

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Feb. 17.

Adatok
Faj:: Dvergár
Kor::
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Csapágy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.