Crazy Fox

Go down

Crazy Fox

Témanyitás by Crazy Fox on Hétf. Nov. 12, 2012 11:48 pm

Név: Crazy Fox
Nem: férfi
Kor: ismeretlen, 25 körül
Születési dátum: ismeretlen
Születési hely: ismeretlen
Származás: Föld, Írország (?)
Faj: ember

Varázseszköz: -
Mágiaág: mentál

Tulajdonok és Pontok:

Mentálmágia, 1. szint: 4 pont
Fűrészkard: 4 pont
Fennmaradó: 2 pont

Karakter

A múlt:
Senki se tudta, honnan jött és miért, de igazából senkit sem izgatott különösebben. Névtelen kis alkotóeleme volt csupán az Egyesült Államokban működő bandáknak és szervezett bűnözésnek: tolvaj, drogfutár, vagy bármi más, ahogy a helyzet éppen hozta. Állandóan belőve szédelgett a világban, nem törődött vele senki, ő sem törődött senkivel, nagyjából a mindennapi sztori a lehetőségek földjének lecsúszottjai között.
Fordulóponthoz akkor ért, mikor megölt három embert.
Hogy hogyan téphetett szét puszta kézzel egy vézna, tizenéves drogos három felfegyverzett, tagbaszakadt mackóst, egykori főnökei számára máig rejtély. Már akkor volt, aki bólogatott: lám, megmondta, nem normális a kölyök, agyára mentek a pszichoaktív szerek. Mindenesetre a fiú kapott egy kést, egy pisztolyt, egy lehetőséget és egy gúnynevet, amikre egytől egyig látható örömmel bólintott rá. Onnantól kezdve a legmocskosabb munkákat végezte, amik csak felmerültek, egészen míg egy nap különösebb látható ok nélkül beállított felettesei egy részéhez és közölte, hogy innentől szólózik. Az akkurátusan feldarabolt hullákra csak napokkal később akadtak rá...
Akkor vágott bele élete hivatásába, a kevéssé megbecsült, de aránylag jól fizető zsoldos-bérgyilkos vállalkozásba. Csodák csodája, sikere volt, szép összegeket keresett és még vérszomját és a fegyverek terén vallott idegborzoló ízlését - láncfűrész minden mennyiségben - is kiélhette. És, magától értetődően, továbbra is lőtte magát. Talán ennek volt az eredménye, melyet örömmel tapasztalt: hogy látomásait és átláthatatlan tébolyát valahogy másokra is képessé vált átragasztani.
Csakhogy a drogködös álmok egy idő után sajátos képeket és késztetéseket közvetítettek neki; mi több, egy furcsa figurához is elvezették, aki valami "Keresőnek" vallotta magát és egy lágy hangzású névvel megáldott helyre küldte, valami akadémiára. Állítólag egy másik világba, Japánon keresztül.
Miért ne ment volna?

Kinézet:
Szemre huszonöt év körül járó, naptól világosbarna bőrű, nyúlánk alkatú, de bizarr, görnyedt testtartású férfi. Arcán rendszerint valami sajátos vigyor játszik, ami talán még szeretetreméltóvá is tenné, ha nem párosulna kibogozhatatlan tekintetű szürke szemekkel. Haja fekete, fésületlen, baloldalt elöl egy tincset pedig rókavörösre festett.
Sötétkék felsőt és hasonló színű nadrágot visel, melyekre testhez igazított, fém térd- és vállvédőket erősít. Felsője felett általában sötét színű bőrmellényt visel. Egyetlen fegyvere van, egy hosszúkard és egy elektromos láncfűrész keresztezésére emlékeztető fűrészkard, amit a hátára csatolva hord mindenhova magával.

Jellem:
Patologikus elmebeteg, csak találgatni lehet, egészségesen milyen is lenne. Agresszív, hellyel-közzel szadisztikus kitörésekkel, imád életre-halálra küzdeni, annyira, hogy ilyen helyzetekben belőni is elfelejti magát. Jellemzően a pszichoaktív drogok és a vérgőz hatását váltogatja, lehetőleg úgy, hogy valamelyik mindig jelen legyen. Mindazonáltal, látszólag váratlanul és logikátlanul ugyan, de néha elő tudnak törni belőle az általa egyébként soha meg nem értett, pozitív érzések is, mint a kímélet vagy a kedvesség. Igaz, ritkán...

Privát megjegyzés: Ő maga ugyan egy szót sem beszél arról, honnan származik, vagy akár hogy milyen volt a gyerekkora, egy dolog legalább biztos: a masszív ír akcentusa.
avatar
Crazy Fox
1. szint

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2012. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Ember
Kor::
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Crazy Fox

Témanyitás by Garabonciás on Szer. Nov. 14, 2012 6:19 am

A karaktert elfogadom, a következő feltételekkel: láncfűrészt áthozhat a kapun, de a benzin tiltott importcikknek számít Elassilon (nem sokára kikerül egy lista ezekről a termékekről), a lánckardot, a megfelelő üzemanyag beszerzését, és a láncfűrész átalakítását Acélvárosban, vagy a Kupolában végzik.

Jó játékot, és sok sikert a beszerzéshez!
avatar
Garabonciás
Legenda

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Crazy Fox

Témanyitás by Crazy Fox on Szer. Nov. 14, 2012 7:02 am

Elektromos láncfűrészhez többnyire elenyésző mennyiségű benzin kell. Smile
Más kérdés persze, hogy áramot honnan kerít, de majd azt is megoldom valahogy...
avatar
Crazy Fox
1. szint

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2012. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Ember
Kor::
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Crazy Fox

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.