LarinMetOnar

Go down

LarinMetOnar

Témanyitás by Random Karakter on Hétf. Nov. 05, 2012 4:12 am

Név: LarinMetOnar 124/3/c kulcs
Nem: nő
Kor: 23
Születési dátum: 3786/ Vb.U. 23.449
Születési hely: Mentokla
Származás: alternatív Föld/Indial
Faj: hibrid

Varázseszköz: - nincs
Mágiaág:
Mentálmágia
Tűzmágia

Tulajdonok és Pontok:

Mentál 1.szint - 4pont
Tűzm. 1.szint - 4pont

Fennmaradó: 2 pont

Karakter

A múlt:
A c-kulcs harmadik alfajában, a 124-es alanyként látta meg a plafon világító egységeit. Három anyja és két apja van, ha azokat vesszük, akik létrehozták. Négy éves koráig egy üvegfal mögött tengette életét, ahol különböző anyagokat fecskendeztek belé, metafizikai kísérleteket végeztek rajta és pszichológiai teszteknek vetették alá. Születésnapján, mivel nem mutatta a kettes alfaj indokolatlan agresszióját a többi kísérleti alany közé eresztették, szocializáció céljából. A többi gyerekkel kijött, bár kissé túl csendes volt hozzájuk képest. Hat éves korára átlag c-kulcs példány lett belőle, így elkezdődhetett a taníttatása. Általános ismereteket, mágiákat oktattak neki, ahogy az összes többi c-snek is. Mondhatni iskolába járt. Közös szállásukon lakott, egy komplexumban, átlag eredményeket ért el. Alapvetően semmi különös esemény nem történt életében. A szokásokhoz híven 20 éves korára végezte el az iskolát, elfogadható eredménnyel, vagyis nem tűnt ki a többi közül, így tovább élhetett, de papnőnek nem vették fel, csak templominasnak. Átszállították a mentoklai sárga templomba és három évig ott is szolgálta az éppen aktuális főpapnőt és annak növendékeit. Teljes mértékben meg volt elégedve sorsával, az emberekkel is jól kijött. Elfoglalta helyét a társadalomban, és nem volt oka panaszra, egészen a szakadásig.
A hajnal első sugarai átvágták az ágyat a lány alatt, ki mit sem sejtve zuhant ki a valóságból egy másikba....

Kinézet:
Két méter magas, kislányos alkatú, szürkésfehér bőrrel rendelkező nőstény. Vörös haja a válláig ér, vörös szemei enyhén világítanak. A lapockája módosult szárnyként, mit mozgatni ugyan tud, de repülni vele, nem. Ujjain éles karomszerű szaruképződmények találhatóak, vagyis körmök. Majd egy méteres farka villás alakzatban végződik, mire gyűrűket húzott még a lázadó korszakában, ruházata átlag c stílus: Bronz ékszerek takarják testét.

Jellem:
Kissé szélsőségesnek lehet mondani, hisz gyakran váltogatja egyik napról a másikra véleményeit. Alapvetően barátságos, szeret ismerkedni, szolgálat kész azok felé, akik szerinte megérdemlik.

//Az alternatív Föld

A sötét-középkor után nem a keresztények vették át a világi és a hitvallási uralmat, hanem egy alternatív csoport, Az Onar. Az Onaroknak szent meggyőződésük, hogy az incubusok és succubusok az ősi istenek. Abból indultak, ki hogy a rég letűnt civilizációk majdnem mindegyikében megjelenik a véráldozat. A történelmük, nagyjából ugyanolyan ezenkívül, mint a Földdé. A technikai civilizáció rohamosan elkezdett fejlődni, de az orvostudományban a klónozás próbálgatása helyett az isteneket akarták feltámasztani. Az első világháborúban állatok DNS-ét ültették emberekbe, de a szervezetük minduntalan kidobta az idegen részeket, vagy olyannyira mutálódtak, hogy förtelmes és kifejezett irányíthatatlan egyedek jöttek létre, mik elejét is vették a második világháborúnak, ahol az elszabadult és túl gyorsan szaporodó mutánsok voltak a főellenség. Harminc évnyi atombomba fenyegetőzés és kontinensek felégetése után, egy vegyi fegyver vetett végett a mészárlásnak. Pár mutáns élte csak túl a föld méretű támadást, de azokat begyűjtötték a tudósok és így születettek meg az a-kulcsos alanyok. Vagyis azok, akiknek a DNS lánca a legjobban hasonlított az eredeti láncolatra. 15 alfajról, vagyis kísérleti születésről adtak hírt a tudósok, de mindegyik életképtelen, vagy agresszív, és vagy szuiciditásra volt túlzottan is hajlamos.
A b-kulcsot egy véletlen baleset folytán, Indiálban fedezték fel. Az ok az 1987-es földrengés volt. A b-kulcsban az állati DNS elnyomta az emberi természetet és idomítható fajokat hozott létre. 1452 születési egységet, vagyis csoportot számoltak a b-kulccsal, egészen 3405-ig. A b-kulccsal egyetlen probléma volt, hogy az emberi DNS-t elnyomva sehogy nem tudták megoldani a közös nyelv létrejöttét, vagy a szájszervek hiányossága, vagy az agyeldeformálódások miatt. A b-kulcsos alanyok, a mai napig úgymond rabszolga sorsban tengődnek, bár korántsem olyannyira kegyetlen körülmények között. Nagyjából, úgy viselkednek velük, mint egy igavonó lóval, a rendes farmer.
3406-ban egy egy (briton, svábiai, madjar, indiali, szovjeszin, albám) tudós csoport dolgozta ki a c-kulcsot, mi az emberi DNS-esben felfedezett egy olyan láncot, mit ha visszafejlesztenek, megkapták azt a kezdetleges alapot, mit már állatival lehet fertőzni és újra fejleszteni emberivé. Harminc éven keresztül azonban a c-kulcs a legnagyobb kísérleti titok volt és összesen egy születési csoport jött létre, akik mára már kihaltak, azon kevés egyedszámon kívül, akiket a svábiai ezoterikai társaság vett kezelésbe. Különös érzékeket és képességeket fejlesztettek ki bennünk, mint például az időn kívüliséget és egyéb, a régi szóhasználat szerinti mágikus tehetséget. 3639-ben jöttek elő csak a második születési csoporttal, akinek anyjuk és apjuk is volt, de ez akkora törést okozott bennük és az emberek kapcsolatában, hogy nem engedhették őket a társadalomba, márpedig ők isteneket akartak nevelni a népnek. 3712-ben odáig fejlesztették a c-kulcsot, hogy a laboratóriumi körülmények között született gyermeket, már neveléssel és szocializálással kiengedhették a templomokba, ahol a megmaradt pár 1/c példány, mint főpap és főpapnő tevékenykedett. Még folynak kísérletek arra nézve, hogy a testi deformálódás tökéletes legyen és leginkább használható, hisz a 3/c-sek se tudnak még repülni.//

Privát Véleményezés: -
avatar
Random Karakter
2. szint

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2012. Nov. 05.

Adatok
Faj:: Élőhalott
Kor:: Meghatározhatatlan
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: LarinMetOnar

Témanyitás by Garabonciás on Hétf. Nov. 05, 2012 8:05 am

Nos kérem. Karakter kreatív, az alternatív Föld gondolata különös, de tetszetős, a leírás megfelelő. Üdvözöllek Elassilon, mehetsz játszani.
avatar
Garabonciás
Legenda

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Férfi

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: LarinMetOnar

Témanyitás by Random Karakter on Pént. Ápr. 05, 2013 1:58 am

Tulajdonok és Pontok:

Mentál 2.szint - 8pont
Tűzm. 1.szint - 4pont
--------------------------------------------------
Alap +10 pont
Szintlépés +4 pont
Kaland +2 pont
------------------------------------
Össz maradt: +4 ppont
avatar
Random Karakter
2. szint

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2012. Nov. 05.

Adatok
Faj:: Élőhalott
Kor:: Meghatározhatatlan
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: LarinMetOnar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.