Admini karakterek

Go down

Admini karakterek

Témanyitás by I-Gazság on Vas. Okt. 14, 2012 12:13 am

Adminisztrátori kézben lévő karakterek.
Mesélők.
avatar
I-Gazság
Misztikum

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2011. Nov. 12.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Aggastyán
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése http://magushajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Admini karakterek

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Vas. Okt. 14, 2012 12:15 am

Név: Miflansionia Karlikovszky

Nem:
Kor: sok sok sok
Születési dátum: Elassil születése
Születési hely: Elassil
Származás: Titkolt
Faj: TitkoltKarakter

A múlt: Elassillal egy idős, mégis kirepülve a fészekből új világokat akarva megismerni hagyta el azt, átélve tényeket visszatért tanítani, egészen, míg az akadémia be nem csukta kapuit. Azóta Keresőként tengeti mindennapjait, abban kiélve magát hogy nem csak lényeket, hanem új világokat is szándékában áll felfedezni és ezen információkat igyekszik mindenkivel megosztani, ha akarja az illető, ha nem..


Kinézet: A húszas évei elején járó, majd két méter magas, nyúlánk testalkatú nő nemű lény. bokáig érő szénfekete hajjal, fekete körmökkel és lila szájjal. szemeiben mindig ég egy apró kis szikra, mit ezüstös folyam ölel körül.


Jellem: Ingadozó, a nagyon kedvestől, a véres bosszúállásig bármi előfordulhat nála. Mondhatni férfifaló, bár ez sajnos nála valamikor szó szerint is értendő.A hozzászólást Miflansionia Karlikovszky összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 01, 2014 5:53 am-kor.

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Admini karakterek

Témanyitás by Morpheus Mord on Vas. Okt. 14, 2012 12:22 am

Neve: Ezernyi neve van, közülük jó párat kiejteni sem lehet emberi torokkal. Az akadémián Morpheus Mord néven ismert, melyet az igazgató adott neki.

Életkor: Az első élőlény halálával egy idős.

Nem: Létformáját tekintve nem lényeges.

Származás: Az életkorával együtt a feledésbe vész.

Varázseszköz: Szakmájának elengedhetetlen kelléke a kasza. Mágikus eszköz, mely a lelkeket gyűjti össze. Harcra is kifejezetten alkalmas.Családi háttér és múlt:

Szülei nem igazán léteznek, ha csak a háborút, a járványokat és az idő vasfogát nem számítjuk. A halál esszenciájának szorgos kis hangyája, ki végigjárta a ranglétrát. Kezdetben még csak kisebb kórokat terjesztett, majd jött a kamasz korral a pestis. Aztán karrierje elkezdett felfelé ívelni szorgos munkájának és kitartásának hála. Az előléptetéssel komoly feladatok hárultak rá, mint a lelkek begyűjtése, átrángatása a túlvilágra. Eleinte természetesen csak állatok, rovarok lelkei voltak a munkakörében, míg egy napon már az emberi és egyéb magasabb szintű létezők begyűjtése is engedélyezve lett számára. Pár száz évnél tovább viszont nem élvezhette a kitüntetést, ugyanis az Igazgató puszta szeszélyének és logikájának hála Elassilhoz és az akadémiához lett láncolva. Tény ami tény, így a diákok első kézből kaphatják meg a túlvilággal és az elmúlással kapcsolatos tudást. Az meg már igazán csak az Igazgató humorának tudható be, hogy emellett a Gyűjtő titulust is megkapta. Az iskola beomlásával szabaddá válva új értelmet keres létezésének vagy nem létezésének.

Külső jegyek: Csillogó elme, ami koponyáján is meglátszik, hisz gondosan tisztán tartja. Szemei sötétek mint az éj, mivel helyettük két nagy tátongó lyuk található. Fogai ápoltak és mindig kimutatja azok fehérjét. Elég sovány alkat, mondhatni egy igazi csontrakéta. Magassága ennek megfelelően egy átlag ember magasságát üti meg, ha úgy tartja kedve. Szükségszerűen nem mindig materializálódik teljesen, valamikor egyáltalán, kimondottan légies jellem. Öltözékét tekintve, fekete foszladozó csuhát hord, csuklyáját mélyen a koponyájára húzva.

Jellem: Alapvetően nyugodt jellem, nem siet, nem kapkod, hisz feleslegesnek tartja, mivel az elmúlás úgy is biztos. Emiatt a filozófia miatt viszonylag korrekt tanerő, nem is tartja számon a késéseket, emiatt büntetni sem szokott. Igazán megérti, ha diákjai ki akarják élvezni az életet. A káros szenvedélyekről sem kifejezetten akarja lebeszélni őket, hisz az egészséges életmód csak időhúzásnak tűnik a szemében. Sportszerűen szereti ráhozni a frászt másokra. Ha kihozzák belőle a rossz oldalát, akkor hajlamos erőt demonstrálni, megeleveníteni a legrejtettebb félelmeket, rémképeket zúdítani a másikra, esetleg egy kisebb időre átlökni a túlvilágra. Nincs időérzéke. A kutyákat kevésbé kedveli, csontos alkatából fakadóan. Titkos hódolata a fog és csont tisztító szerek, és a videó játékok, mint például a tetris.
avatar
Morpheus Mord
Legenda

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2011. Nov. 13.
Tartózkodási hely : A túlon túl, de még a nyúl előtt.

Adatok
Faj:: Kaszás
Kor:: Meghatározhatatlan
Nem:: Határozatlan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Admini karakterek

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Csüt. Nov. 01, 2012 12:17 am

Név: Garabonciás

Nem: Férfi
Kor: látszólag 30-as éveinek elején jár,
Születési dátum: Egyesülés után 232.
Születési hely: Csendes Dűlő, Vadkelet
Származás: Végtelen Királyság (nem létező kapu)
Varázseszköz: bot
Mumus: természet pusztulása
Védő lény: valamelyik természeti szellem

Különleges érzék: Természeti mágia

Egyéb érdekességek: Mindenhez ért kicsit, aminek a természethez köze van, akár a legfurcsább összefüggéseken keresztül.


Karakter

A múlt: Egy istenek háta mögötti sík elhagyatott városkájában született, azelőtt, hogy még az angyalok arrafelé fordították volna figyelmüket. Tanulmányait nem az Akademián, de nem is a saját síkján kezdte, hanem egy időszakosan felébredő kapun keresztül jutott egy természettel együtt élő varázslótáborba. Állatok, manók, tündérek, erdei lények, szellemek között teltek mindennapjai az elkövetkező évtizedben. Tanulással, tapasztalással, segítségnyújtással foglalkozott, és a végtelennek tetsző furcsa világon való utazással. De, mint minden fiatalt őt is űzte a honvágy, így a kapun hazasietett. Kiderült azonban, hogy míg neki tíz év telt el, itt túljutottak egy évszázadon is. Tehát hontalanul bolyongott tovább, újabb kapukat keresve. Mire Elassilra jutott, több világon is megfordult már, segített, tanult, tanított, ha szükséges volt. Néhány éve már itt tanár, pár kollegájával birtokba véve az északi szárnyat.


Kinézet: Látszólag harmincas éveinek elején járó fiatalember. Nincs hat láb magas, haja, arcszőrzete és szeme sötét, bőre világos. Ruházata egyszerű vászon és bőr, könnyű útiköpennyel leborítva. Fejét szinte mindig kalap fedi, szemén esetenként pilóta-, vagy védőszemüvegre hasonlító lencsés kiegészítő (ha nincs ott, a nyakában lóg... vagy a kalapján van).


Jellem: Elmélkedő, magának való figura. Barátságosnak tűnik, de amolyan „nem zavar, hogy itt vagy” módon, semmint valódi barátkozási szándékból. Elmondása szerint a jelleme annyira egységes, mint az időjárás. Előre jelezhető de tudni kell, mi alapján.

_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Admini karakterek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.