A Vár

Go down

A Vár

Témanyitás by Miflansionia Karlikovszky on Csüt. Aug. 09, 2012 1:57 am

Visszhangváros északi csücskénél, a hegyek lábánál épült egy hatalmas, az egekbe törő épületkomplexum, amit a helyiek csak várbirtoknak neveznek, bár nem túl sok köze van, sem a birtokhoz, sem a várhoz. Persze a város maga már elkezdett a lábához építkezni, mintha csak fel akarna rá kúszni, de hiába az összes terjeszkedési és önállósodási hajlamuk, ezt a helyet tiszteletben tartják.
Az egyetlen külön álló toronyból még soha nem láttak senkit kijönni, és természetesen bemenni sem, azt tartják hogy Elassil és a régi akadémia igazgatója, vagyis a "világ lelke" él ott. A vár többi részében pedig azok kaptak helyet, akiket közel akart magához tudni, természetesen ezek is csupán pletykák. Az viszont tény, hogy a régi, beomlott akadémia tanárai egytől egyig.
Név szerint itt lakik
maga a Halál - Morpheus Mord
a hírek szerint a "világ lélek" lánya - Miflansionia Karlivoszky
és ugyancsak névleg de a természeti csapás - Garabonciás
Rajtuk kívül szellemek, és befogadott lények, átmeneti utazók népesítik be a hatalmas tereket.Mifla helye
Ha valaki venné a fáradtságot rögtön rájöhetne hogy a "szoba" mérete illúzió csupán, mert hogy a plafon nagyjából olyan 20 méternél van valójában és az egész terem inkább hajaz egy középkori aulára, semmint szobára. Persze ezen tényt eddig nem nagyon fedezték, hisz...
A tébolyda, maga a káosz, minden mindenen. Ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel, de leginkább hogy józan eszed megtartásával képes leszel átvészelni az információk, illatok, szagok, képek töménységét, mik megtámadják piciny agyadat.


_________________
Van aki hülyéskedik, van aki hülye. Nem mindegy.
avatar
Miflansionia Karlikovszky
Legenda

Hozzászólások száma : 263
Join date : 2011. Nov. 13.

Adatok
Faj:: Határozatlan
Kor:: Felnőtt
Nem:: Nő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.